Colaborar

Gràcies per col·laborar!!

Pots activar la teua subscripció mensual mitjançant targeta de crèdit o amb el teu compte de Paypal. Tria al desplegable la quantitat amb la qual desitges subscriure’t i clica a “Suscribirse”. Si tens cap dubte, problema o prefereixes un altre sistema de pagament posa’t en contacte amb nosaltres. Pots eliminar la teua subscripció en qualsevol moment. Moltes gràcies per la teua ajuda! Sense tu aquesta web no seria possible!

 

Aquesta web la mantenim entre Raquel López, llicenciada en Comunicació i Andreu Laguarda, tècnic superior en Informàtica. Vivim a Benaguasil i en moltes ocasions ens hem trobat perduts davant la pregunta: I què fan hui a la comarca? Per això, esta web naix amb la intenció d’aglutinar la programació més interessant dels nostres pobles i fer-vos-la arribar a tots vosaltres.

Per fer front a les despeses associades a la web (domini i hòsting), així com per la minuciosa feina de recopilar i publicar tots els esdeveniments hem decidit posar en marxa una campanya de finançament col·lectiu a través de Paypal. D’aquesta forma evitem haver d’inserir la publicitat que tant ens molesta a tots. Pots subscriure’t amb la quantitat que desitges per a mantindre viva aquesta web.